2013
Nyår firade jag och Sam på North 22, en restaurang med mycket god mat och bra service. Igår serverades vi till förrätt: fine de claire ostron och laxcarpaccio, ostronen var fantastiskt goda och laxen var vi mindre imponerade av, förrätt nummer två: anklever med fikon och tryffelpasta, tyvärr var anklevern lite för kall annars var båda rätterna goda, till varmrätt serverades vi hummer och svart torsk, båda rätterna var fantastiskt goda.
Tyvärr kände vi oss båda besvikna över kvällen då servicen inte alls var som den brukar och det var jätte jätte kallt i restaurangen. Jag satt med Samuels tjocka jacka på mig och var större delen av kvällen iskall om händerna. Vi avslutade kvällen med en drink på ett annat ställe innan vi tog bussen hem strax före midnatt och laddade inför vad vi trodde gigantiska fyrverkerier över hela Hong Kong. Vi såg ett par fjuttiga smällare och that's it. Haha!
Nu kör vi 2013 och jag har ingen aning om vad vi har att vänta oss, det blir i alla fall inga barn, inget bröllop och inga planer på att flytta någonstans.
Tyvärr kände vi oss båda besvikna över kvällen då servicen inte alls var som den brukar och det var jätte jätte kallt i restaurangen. Jag satt med Samuels tjocka jacka på mig och var större delen av kvällen iskall om händerna. Vi avslutade kvällen med en drink på ett annat ställe innan vi tog bussen hem strax före midnatt och laddade inför vad vi trodde gigantiska fyrverkerier över hela Hong Kong. Vi såg ett par fjuttiga smällare och that's it. Haha!
Nu kör vi 2013 och jag har ingen aning om vad vi har att vänta oss, det blir i alla fall inga barn, inget bröllop och inga planer på att flytta någonstans.
Kommentarer
Skicka en kommentar