Sthlm

Vi har avverkat ett par dagar i vår fantastiskt vackra huvudstad. En dag på Gröna Lund tillsammans med övriga hela Sveriges befolkning plus några fler. Pust.. Köer som var 30-40 minuter, barnvagnar som blockerade överallt, människor i vägen... Men annars var det bra (skratt). Jag är bara inte så förtjust i att vänta och trängas, hehe.






Vi bodde på Elite hotell i närheten av Stureplan där vi hade bokat två stycken dubbelrum. När vi checkade in skruvade receptionisten på sig och sa att han kanske gjort ett litet misstag och har bara ett dubbelrum och ett enkelrum och hotellet var fullbokat. De bygger om på hotellet så rummen är kanske inte riktigt som de brukar.
Han lovade att kompensera oss för detta och bad oss följa med att titta på rummen innan vi bestämde oss. Då visade det sig att båda rummen var dubbelrum och allt var alltså i sin ordning. Den mycket trevliga receptionisten frågade oss om han kunde komma upp med en halv flaska champagne som kompensation att han skrämt upp oss. När han strax därpå knackade på dörren ursäktade han sig för att inget går riktigt som han vill den dagen, det fanns ingen halv flaska champagne bara en hel falska champagne.. 

Dag två strosade vi omkring som turister i Gamla Stan, tittade på slottet, åt lunch med Teo som är hemma i Sverige för Andreas och Kerstins bröllop och avslutade kvällen hos Linda och Daniel. 





Kommentarer

Populära inlägg