Farmor är hemma
Farmor har landat och resan gick bra. Det blev en liten pulshöjare strax innan hon skulle åka från oss då hennes pass helt plötsligt hade försvunnit.. Hon letade och letade och det fanns ingenstans. Jag föreslog att vi gör så som dataingenjörerna löser sina problem och beordrade henne att sätta sig att äta middagen, låtsats om att vi aldrig har letat efter passet för att sedan packa väskan och passet (alltså typ starta om datorn om den inte fungerar). Det fungerade! Vi åt, Monica gick och kollade sitt rum och där var passet.
Middagen igår bestod av:
Foie gras
Kex
Lamm grillade i ugnen (som Mia lagade)
Eggplanta, Zucchini, tomatgratäng:
Eggplanta
Zucchini
Tomat
Parmesanost
Basilika
Vitlök
Skiva eggplantan
Skiva zucchinin
Lägg dessa på en plåt, salta, kör i ugnen ca 20 min 200 grader.
Skiva tomaterna, salta och låt toka en stund.
Riv 1-2 dl parmesan, blanda med hackad basilika och pressad vitlök
Varva eggplanta, zucchini, tomat, häll över ostblandningen. Kör i ugnen.
Sallad:
Groddar
Babyspenat
Ruccola
Morot
Tomat
Fetaost
Avokado
Gojibär
Pumpafrön
Dressing:
kokosolja
balsamvinäger
honung
salt, peppar
Till detta serverades Rose'-bubbel från Nya Zeeland
Middagen igår bestod av:
Foie gras
Kex
Lamm grillade i ugnen (som Mia lagade)
Eggplanta, Zucchini, tomatgratäng:
Eggplanta
Zucchini
Tomat
Parmesanost
Basilika
Vitlök
Skiva eggplantan
Skiva zucchinin
Lägg dessa på en plåt, salta, kör i ugnen ca 20 min 200 grader.
Skiva tomaterna, salta och låt toka en stund.
Riv 1-2 dl parmesan, blanda med hackad basilika och pressad vitlök
Varva eggplanta, zucchini, tomat, häll över ostblandningen. Kör i ugnen.
Sallad:
Groddar
Babyspenat
Ruccola
Morot
Tomat
Fetaost
Avokado
Gojibär
Pumpafrön
Dressing:
kokosolja
balsamvinäger
honung
salt, peppar
Till detta serverades Rose'-bubbel från Nya Zeeland
Kommentarer
Skicka en kommentar