Nils - Fiske - Sorunda - Torö

Dorians har två bästa kompisar, Amanda och Nils. När vi kom med färjan från Öja till Ankarudden var Nils där och mötte upp oss med sin båt (David & Malin var också där), Göte hade tagit med flytvästar och vi fick skjuts till bryggan. Malin och David tog sedan med sig alla barnen till sitt, matade dem och underhöll dem. Det var första gången Dorian var på playdate utan vare sig mig eller Mia.


Sam gav sig ut torsdag morgon på sitt årliga gäddfiske. Alarmet var ställd på klockan 4 och som vanligt behövde alarmet aldrig att slå på då han är så taggad och inte kan sova alls den natten. Dorian skulle ha följt med ut men efter en sen kväll hos Nils så bestämde sig han in i det sista, precis när ögonen var på väg att slå igen för en god natt sömn, att han ville sova hela vägen till morgonen och sedan åka ut och fiska. Sam gav sig ut och kom sedan hem och hämtade barnen när de vaknat. Med sig in hade han en gädda.




Igår var det släktmiddag hos fam Johansson i Soruda. Mycket trevligt och gott!

Idag regnar det, Dorian och Sam gav sig precis ut med båten för ytterligare en fiskeutflykt sedan ska vi till Nynäshamn och proviantera inför några dagar segling med farfar.


Kommentarer

Populära inlägg