Polis, Tandläkare, BVC, 1177

Ringt 1177 för att få klarhet med den misstänkta borrelian, en sjukdom som kan vara lite lömsk. Ger det inte fullt utslag på ett blodprov så görs inget åt det. Eftersom han inte har en ilsken reaktion så har han ingen eller bara lite borrelia, det behandlas inte. Det kan komma tillbaka och då får vi hantera det i Hong Kong ville inte är optimalt då sjukdomen inte finns där. Allt går att ordna, bara mer omständigt.

Besökte igår tandläkaren som konstaterade att Dorians tand är död, detta har nu dokumenterats och är anmält till försäkringsbolaget. Dorian var lysande duktig hos tandläkaren. Det blev två klistermärken hos tandis och sedan fick han korv med bröd och glass som jag lovat.

Dags att söka nya pass. Igår hämtade jag blanketter som vårdnadshavare måste skriva under för underåriga barn. Dessa mailade till Sam som signats, bevittnats och skickats tillbaka så vi idag kunde ansöka om nya pass. Duschade och kammade kom vi till polisstationen och möttes av nätverksfel, ett fel som drabbade hela Falkenberg, så inga pass kunde utfärdas. Skitans! Vi fick åka hem istället.

Har försökt att boka tid för vaccinationer och hörseltest på BVC, det gick inte. Får ringa tillbaka på måndag då personalen är tillbaka från semestern.


Kommentarer

Populära inlägg