Fixifix

Idag har vi fixifixat massor. På förmiddagen fick jag mina naglar fixade. Denna gång valde Wilbur att jag skulle ha mörkgrå nagellack och så blev det så klart.

Sam har varit ledig och vi åkte till IKEA i Causeway bay för att köpa mörkläggningsgardiner till barnens rum och köttbullar. På vägen dit gjorde vi ett kort stopp i Ifc och jag drack dyrt kaffe, Sam tog en öl och vi åt foie gras. Sedan gick vi till tunnelbanan och åkte två stationer till IKEA. På vägen mot IKEA råkade vi gå förbi ett fotmassage ställe och gjorde ett 45 minuters stopp med skön fotmassage. Vidare mot IKEA och vi råkade hitta en Parma skinka ställe och gjorde ett kort stopp där för att köpa god Parma skinka. Det korta stoppet blev långt iform av vinägerprovning, vinprovning, ostprovning och skinkaprovning. Massor av gott hade de och ett stort inköp av diverse varor av oss, hemleverans så klart.

Så, vidare mot IKEA. Dagens uppgift att fixa mörkläggningsgardiner. Inne på IKEA hittade vi inga gardiner för dessa var out of stock..

Kommentarer

  1. Skönt med lite lyx efter allt det jobbiga förra helgen. Kram mamma

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg