Framme på hotellet

Så, nu är vi i Hong Kong!

 

Resan gick helt ok. Enda incidenten var min ilska över att vi på Kastrup, Kph var tvugna att checka in vagnarna för där fanns det lånevagnar och när vi kom till Heathrow fanns det inga lånevagnar, därskulle vi haft vår egna! Vad sägs om att standardisera dessa regler om barnvagnar?! Grr!! Annars har det varit en trevlig resa, det har varit spännande för barnen att åka tåg, se flygplatser och flygplan. De sov bra större delen av natten, Dorian sov dock bara om han låg i Samuels famn. Jag och Sam har inte sovit många minutrar..

Vi bor nu på Hyatt Regency Hong Kong, Sha Tin. Vi har stoppat i oss mat och om det var frukost, lunch eller middag har jag ingen aning om, haha!

Dorian sover och jag ska också lägga mig en stund. Wilbur och Sam har gått till poolen. Här är det varmt och skönt, inget kallt höstregn som piskar oss i ansiktet!

 

 

Kommentarer

  1. Åh, så skönt att ni kommit fram ordentligt och utan större intermezzon. Skönt med lite värme också! Här blåser så husvagnen gungar! Hälsa killarna och ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Åh, så skönt att ni kommit fram ordentligt och utan större intermezzon. Skönt med lite värme också! Här blåser så husvagnen gungar! Hälsa killarna och ha det bra!

    SvaraRadera
  3. Johanna Arvidsson1 oktober 2012 kl. 00:32

    Skönt att Ni är framme! Bra att resan gick bra.
    Stor kram till hela familjen!
    Johanna

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Härligt att ni är framme.
    Vi siiter i stugan ocg Sixten har åkt hem, jättetyst.
    Ha det riktigt bra,vi hörs snart igen
    Kerstin & Nisse
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej sysslingarna, härligt att ni e framme! Hade gärna kommit förbi o testat poolen:) Ha det så gott!
    Kram Sixten

    SvaraRadera
  6. Skönt att ni kommit fram, underbart med sol och värme, sitter och tittar ut över ett grått hav och piskande regn :) Kram karin ps. drycken var fantastisk ds:

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg