Mera lägenheter

Inga fynd på lägenhetsmarknaden idag och den fina lägenheten i sunkhuset är nu tagen.

Idag har jag sett en duplex på 29:e våning, alltså två våningar 29:e och 30:e. Den påminde om vår tidigare lägenhet fast äldre och sämre.

Andra lägenheten jag så har ok läge för mig och barnen men mindre bra för Sam för det är en bit att gå till bussarna. Lägenheten var dock inget att ha. Det fanns inget maidsroom, dåliga aircons, ett kök som var fräscht men inte hade någon förvaringsplats.

Tredje lägenheten var fantastiskt fin och bra på alla sätt. MEN, ligger i helt fel ände av byn OCH den bussen som passerar där och går till NPlaza börjar först klockan 11 på morgonen. Annars hade vi haft en busshållsplats precis utanför dörren där vi kunnat stiga på och sedan stiga av precis utanför barnens skola. Gah!

Fjärde lägenheten var i samma hus som vi bor i nu fast 10 våningar längre ner. En likadan combined unit (två hopslagna lägenheter) men annorlunda layout. De pågick full renovering så det var svårt att säga hur den skulle bli. Sämre layout än den vi har idag och det kändes helt förvirrande att vara i den.

Jag gillar den vi har nu.

Kommentarer

Populära inlägg