Dags för Dragon Boat Festival - MC Sam - Köksras

Hej och hå så var det fredag igen eller känns som det eftersom barnen är lediga fram till måndag. Imorgon är det röd dag, vi firar Dragon Boat Festival. Här mumsas det pizza och dricks bubbelvatten, barnen hade vanliga shorts till skolan, inte för att de var annonserat från skolan utan mer nu skiter vi i allt och gör som vi vill inställning. Snart sommarlov! Mohahah.





Sam har idag varit Master of Ceremonies och öppnat upp ett internationellt möte, hälsat 3000 personer välkomna med lite småprat. Helt oförberedd var han. Han blev tillfrågad för ett par dagar sedan och har inte hunnit förbereda något. Fast det gör ju inte honom nervös..

I köket rasade en hylla som var för tungt lastad. Nu fick jag möjlighet att få bättre ordning i köket som tidigare inte varit helt optimerat. Jag har stundtals varit grymt arg och irriterad över att ha saker på fel plats och saker som ingår i samma kategori inte ligger ihop. Tex öppnare - konservöppnare, vinöppnare, flasköppnare ska ligga ihop, glas står tillsammans, förvaringsburkar på ett ställe, redskap som används vid matlagning ska vara vid spisen. På så vis är det väldigt enkelt för vem som helst att hitta det den söker efter. Vi har vid spisen haft konservöppnare och slickepott mixat med stekspadarna. Det går ju inte. Inte nog med att saker inte går att hitta jag blir galen av att se sådan oordning. Nu känns det bra. Men,  det kommer i stället bli kaos i Samules hjärna..  Han klarar inte av att saker flyttas på. Hans strategi är att där en sak hamnar första gången, oavsett bra eller dåligt läge, där ska den ligga resten av livet..

Kommentarer

  1. Verkar so om Sam o pappa har samma typ av "kaoshjärna"!!!!
    KRAAAM

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg