Hemma och idag blir det poolen

Det var ett kärt återseende i Helsingfors där Wilbur kom springandes och skrek -Maaammaaa, när han fick syn på oss. Jag fick världens längsta och godaset kram och till och med en puss av honom. Sam och Dorian var såklart glada även att se varandra och barnen kramade om varandra med ett jätteleende. Härligt ögonblick! Det är bra att sakna varandra ibland!

Vi är hemma och resan gick helt ok. Jag sov mindre än lite och det är så det är när små barn är med på resan. Wilbur åt upp hela sin middag, somnade och vaknade först när lamporna tändes i planet och det var dags för frukost. Dorian somnade innan middagen var serverad och även han sov, med några kortare avbrott, till lamporna tändes. Dorian som är minst och skulle kunna krypa ihop som en liten boll och sova gott på ett säte är den som tar mest plats. Stundtals ligger han med sitt huvud på halva mitt säte och sparkar undan Sam så han får ligga halvvägs på golvet, eller så sover han i mitt knä där jag konstant balansera upp honom så han inte glider iväg.

Vi somnade tidigt igår kväll sedan vaknade Dorian (och jag, ofrivilligt!) klockan 23. Sedan var han vaken till klockan 3. Wilbur vaknade någon gång i natt med mardrömmar och kom gråtandes till mig, men somnade om så snart jag lagt honom i sin säng igen.

Wilbur kom sedan in till oss och la sig i våran säng, jag skickade då iväg Sam till Wilburs rum. Dels för att det är bättre att en av oss blir riktigt utvildad, dels för att barnen för det mesta föredrar att sova bredvid mig.

Dorian och jag vaknade klockan 11 och Wilbur sover fortfarande. Klockan är nu 12.40..

Sam och Dorian har gått till poolen, så snart Wilbur vaknat går vi också dit!






Kommentarer

Populära inlägg