Vi är framme och alla är glada

Hej alla!

Ledsen att inläggen har dröjt... Vi har landat och hela familjen Johansson är framme i Sverige. Vi har uthärdat ett par dagar av kallt och blåsigt ovälkomnande västkustväder till att nu äntligen fått det efterlängtade soliga och varma vårvädret.

Resan gick som vanligt inte helt smärtfritt. Wilbur fick sent fredag eftermiddag ont i örat som visade sig vara öroninflammation. Under flighten från Hong Kong till Helsinki sprack trumhinna och det rann blod ur örat. Efter att trumhinna spruckit på Wilbur hade han inte ont längre och förutom den incidenten så gick resan bra för oss alla, barnen sov ok,  inga förseningar och vi landade i tid.

Mormor & Morfar mötte upp oss vid flygplasten och pojkarna var så glada över att äntligen få se dem.

Jag tog Wilbur till vårdcentralen i Falkenberg där han undersöktes och fick penicillin. Han ska på återbesök på torsdag och ska också göra ett hörseltest om några månader.

Vi har efter ett par dygn kommit i balans med mat och sovklockan. Barnen leker inne och ute, Sam och jag har hälsat på kollegorna på Carlsberg, kört förbi våra två tidigare hus, hälsat på våra kära vänner Mia och Mattias i Ängelholm där det bjöds på många  härliga skratt och god älgryta. Linda och Vera kom förbi en dag och igår kom morbror Marcus och lämnade av kusin Amanda.

I dag ska jag och Linda åka till Falkenbergs Strandbad, ett dygn med spa, god mat och lugn och ro.





I väntrummet på vårdcentralen. Ett mycket duktig kille som tålmodigt väntade en timme för att få träffa doktorn och sedan lät honom undersöka örat och suga rent det från blod och var. Inte en tår och han låg helt stilla under hela proceduren. Jag lovade Wilbur att han skulle få en chokladbit för att han var så duktig, men han behövde inte det svarade han mig. -Han är en big boy och han hade borstat tänderna tidigare så han kunde ändå inte äta den.. Sötungen.  

Vår!

Semester.

Wilbur fick presenter från sina kusiner. Dinosarier i massor! Till och med omslagpappret var med dinosaurier på. Gissa vilken glad Wilbur det blev!

Kusin frukost med leopard mormor som assisterar.

Morgonmys i soffan och två glada pojkar som BÅDA sitter bredvid Amanda. Vilken Lycka!!

Kommentarer

Populära inlägg