Wilbur 4 år!

Söndagen den 30 mars kl 21.29 svensk tid fyllde vår fine skatt Wilbur 4 år. Vi firade honom med paket på morgonen och han fick en ny scooter, ringklocka till scootern och en dinosaurie-målarbok.

Dorian fick självklart också paket, i hans paket var det ett par gula efterlängtade flip flop och han fick en ringklocka till sin scooter också.

Vi tog med barn med scootrar och körde ner till södra plazan, åt favvo majjo-macka från Subway och sedan tog jag och Wilbur bussen hem för att baka muffins till hans barnkalas senare under eftermiddagen.

Det var en förväntansfull Wilbur som såg fram mot sitt barnkalas. Vi påmindes flera gånger under dagen att det här var Wilburs birthday och Wilburs birthday party! Han var jätte härlig hela dagen.

Vi hade bjudit familjen Angelica med sina tre barn och man samt familjen Allison med sina två barn och man.

Kalaset gick strålande, långt över mina förväntningar. Det är inte alltid så lätt att samsa barn som är 3 - 4 år gamla. Men det gick galant. Det lekte bra tillsammans och vi vuxna kunde sitta till bords och samtala.

Vi bjöd på selleri, morot och ranch dip. Chips, jordgubbar och marshmallows. Muffins och cheescake. Apelsin -och äpplejuice, bubbelvin, öl och vatten.

Två mycket trötta barn och en mycket glad mamma stöp sedan i säng.

































Dinosaurietårta





Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg