Field Trip - Kadoorie Farm & Botanic Garden

Idag hade skolan anordnat en field trip till Kadoorie farm and botanic garden. Jag och Wilbur var här för ett par årsedan, också då med skolan.

Farmor och Göte följde med så nu har de även fått en liten sightseeing i nordöstra Hong Kong. Landskapet ändras en hel del när man kommer ifrån skyskraporna i Central. Där ser man mest små söta hus med små söta grönsaksland med små söta kineser i sina lampskärmshattar som rensar och skördar. Helt enkelt mer Kina.

Det är vackert på Kadoorie farm, där finns massor av växter, växthus, grönsaksland och mera. I inhägnader finns det krokodiler, sköldpaddor, fåglar, rådjur, ormar, grisar och en cykel. Det är väldigt brant, många stigar och mycket att gå upp och ner. Dorian sprang upp och ner för backarna och jag tror han hade en jättekul field trip och mycket nöjd med att fröknarna valt ett så här roligt ställe att åka till för att springa på. Han har nog inte en susning om att det var djur och växter som var syftet med resan..

Wilbur gick så fint runt och tittade på allt. Han gick med Monica, jag sprang fram och tillbaka med Dorian och Göte höll sig lite mitt emellan.  

Dorian tittar på en gris

En cykel i bur.. 



Snack time.
Farmor hade gjort goda smörgåsar åt oss!

Lite kärlek

Wilbur förklarade för sin fröken att detta var pappa som han satt i knät på.. 

Kommentarer

Populära inlägg