Mr Vice President

Då släpper jag en ny bomb såhär på lördagkvällen...
Det hann inte bli så mycket boende för oss i Sverige. Vi kommer att stanna kvar i Hong Kong.

Sam blev för några veckor sedan uppringd av en rekryterare angående en tjänst som han ansåg skulle passa. Vi var fortfarande bestämda på att flytta hem men det skadar aldrig att kolla vad det är för jobb.

Sedan dess har intervjuerna rullat på. Företaget tar rekryteringar på stort allvar och Sam har lagt över 20 timmar på intervjuer med olika personer i företaget samt en presentation som han höll i två timmar för ledningsgruppen.

I går fick vi veta att han fått jobbet och vi är jätteglada över det.

Hädanefter tituleras min man Mr Vice President!

Företaget är familjeägt och tillverkar kvalitetskläder åt en rad välkända märken i sina elva fabriker i fem länder med 26.000 anställda. Företaget har sedan 30 år profilerat sig som ledande inom CSR (corporate social responsibility) och ligger i yttersta framkant beträffande socialt, etiskt och miljömässigt ansvarstagande.

Vi kommer att bo kvar i samma område och barnen kommer att gå kvar i samma skola.

Vi kommer att komma hem i sommar. Precis som vi gjort tidigare år kommer jag och barnen stanna ett par månader och Sam stannar några veckor. Vi åker till Sverige i slutet av juni, lägger den mesta av tiden som Sam är med oss i Stockholmsområdet hos släkt och vänner. Därefter stannar jag och barnen på västkusten.

(printerest)

Kommentarer

Populära inlägg