Helg, Sunkhak och nya skor

Familjen var igår tillbaka på sunkhaket. Söndagsburgare och barnen fick matat sina fåglar. Efter ett väldigt stort antal av hamburgare senaste året har jag fått nog och äter numera sunksallad istället för sunkburgare. Barnen och mannen glufsade i sig sina burgare i ett nafs.

På vägen hem råkade Dorians sko flyga iväg upp i luften och ned på ett tak. Sånt som så lätt händer när Dorian och Sam är lämnade obevakade under några minuter..

Två fnissandes killar kommer fram till mig och Wilbur som väntat en bit bort på dem. Sam bärandes på en barfota Dorian som med ett stort leende berättar att hans sko flög iväg och den andra skon slängde de eftersom det inte finns användning av bara en sko. Nu behöver Dorian ett par nya skor.

Vi gick tillbaka en bit så 
Sam och Dorian kunde visa var skon hamnat.


Lika stolta båda två över vad de åstadkommit. 


Så det var bara att gå till närmaste skoaffär. Dorian valde ett par slimegröna Crocs med spindelmannen jibbitz. Wilbur, vars flip-flop var helt utslitna passade på att köpa ett par skor han också. Blå StarWars som blinkar när han går. Dessa var han jättenöjd över och tvättade till och med av dem när vi kom hem och de fick sin alldeles egen plats i matsalen.
("Matsalen" -  låter som om vi bor jättestort... haha)












Kommentarer

Populära inlägg