Klasskompisar

Här har kompisar från förr i tiden löst av varandra de senaste dagarna. Först kom Johanna och Kristina med alla sina barn. Vi har känt varandra sedan 5 års-åldern och gick i samma klass från 1:an till gymnasiet. Här var det fullt ös hela eftermiddagen med sex stycken grabbar och en trollunge.



Det blev pizza till middag i Olofsbo och där tackade Kristina för sig och åkte hem med sina barn. Johanna tältade på trädgården med sina tre killar. 

När Johanna lämnat åkte jag direkt till Varbergs Kurort där jag mötte upp Elin, Lina och Anna (saknade Michaela som tyvärr fick förhinder). Vi fem gick på gymnasiet (min andra omgång av gymnasiet) tillsammans och har på senare år en tradition att ses en gång om året. Av tidigare erfarenheter har vi nu lärt oss att en kväll är inte tillräckligt utan ett dygn är ett måste. Lina hade fixat boende och mat på kurorten. Fantastiskt bra både boende, mat och miljö. Vi lyckades ha turen med oss att få klarblå himmel med strålande sol och det kan inte bli bättre än sanna vänner och en flaska champagne i solskenet. 

Kommentarer

Populära inlägg