En grå dag

Det har ösregnat mest hela dagen idag. Har haft lamporna tända för att det varit så mörkt.

Wilbur har hostat en massa i natt, snurrat och pratat i sömnen. Jag som sov bredvid honom fick ingen vidare sömn och Dorian vaknade klockan 05.45.

Wilbur ville inte till skolan för han var sjuk, Dorian var sympati-sjuk och ville inte heller till skolan. Så båda fick vara hemma från skolan och vila upp sig. Dorian har haft krupp i helgen och han har vaknat tidigt om mornarna igen, så jag tyckte det var bra för dem att vila upp sig.

Tre trötta individer hemma idag blev kanske inte den rätta kombinationen trots allt. Blev liksom inte riktigt den där lugna sköna dagen där vi gör ingenting och där alla pratar med låg röst som jag såg framför mig.

Vi var en sväng på stranden på eftermiddagen. Helt ensamma. Det är väldigt lustigt och otroligt men faktiskt så är det bara vi svenskar som är vattentäta. Det räcker att några mörka moln rullar in så rusar alla in. Vi har idag haft omkring 28 grader så det är inte direkt kallt att gå ut och bli blöt och leka i vattenpölar som är så roligt. Stackars Mia har bara fått vänja sig vid att gå ut i alla väder..

Ikväll ska jag sova klockan 20.30!

God Natt!





Kommentarer

Populära inlägg