Skräddare och matstolar

Yes, en glad Dojjan och en glad Wilbur i skolan. Det hjälper att uppmuntra Dorian att han snart fyller 6 år (?!) och då är en stor kille som inte behöver gråta samt att det är kort dag..

Ja, han följer Wilburs födelsedagar och fyller därför snart 6 år, samma som Wilbur. Det mesta ska vara samma som Wilbur.

Idag har vi 21 grader varm och vi befinner oss inne i molnen. Varmt och fuktigt så det är till och med obehagligt att vara inomhus. Ac:n är igång för första gången sedan ett par veckor för att ventilera, torka ut och förhindra att mögelsporer ska attackera oss.

Katten är numera på det mesta och smakar, knuffar och utforskar allt i lägenheten. Han har bajsat (!) tre gånger på Samuels täcke. Tur att katter har många liv..

Tipsa oss gärna om vad vi kan göra åt det. Han kissar och bajsar i sin låda också, så han vet var den är och vart han egentligen ska göra sina behov.

Idag hämtar Mia barnen på skolan. Jag ska till stan för att möta upp Sam på sin lunchrast och tillsammans gå till skräddaren för provning. Därefter åker jag till en möbelaffär som ligger i krokarna av Samuels kontor för att titta på stolar till matbordet.



Kommentarer

  1. Här har vi friskt kallt o soligt.
    -6 som känns som -9
    Kram till er alla, mamma

    SvaraRadera
  2. Här har vi friskt kallt o soligt.
    -6 som känns som -9
    Kram till er alla, mamma

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg