Då är vi igång med 2016

Vi började nya året med att åka till Lamma Island och hika från ena sidan till den andra för att sedan äta middag på samma ställe som alltid. En hel del protester från Dorian som ville ha hamburgare och en glad Wilbur som skulle få sin fisk och räkor.

Dagen efter fick Sam och jag vårt första pass på gymmet. I år har jag som mål att bli starkare. Det behöver jag för att hänga med killarna och alla kommande äventyr med dem. Det kommer inte direkt vara spa, manikyr och massage på aktivitetslistorna..

Efter gymet hämtade vi Wilbur och Dorian och åkte till sunkhaket för lunch. Sedan var båda killarna nöjda över restaurangvalen de senaste dagarna.

I lördags hämtade vi Samuels julklapp. Världens finaste lilla katt!



Mycket uppskattat av barnen och de tar så fint hand om honom. En glad, nyfiken, lekfull och supersnäll liten kille. Vi har inte helt kommit överens om vad han ska heta. Dorian var på vägen hem med honom väldigt bestämd över att han ska heta Pepsi, Wilbur bestämd över att han ska heta kissen. Sedan bestämde Sam och jag att han ska heta Whiskey (whiskers  - morrhår på engelska och han har långa vita morrhår, whiskers blir whiskey - Pepsi dryck - Whiskey dryck). För er som inte vet så hade vi tidigare en katt som heter Pepsi. Barnen har länge velat ha en Pepsi och därför vill de såklart att han ska heta det. Först tyckte vi att det var ok men sedan tyckte vi att det kändes det lite udda att kalla den nya katten Pepsi.
Men barnen gick inte med på något annat namn. Sedan dök Zingo upp från Leffe. Också ett mycket bra namn som även det följer dryckestemat. Han ska ha ett namn med s-ljud så Zingo var mycket passande. Dag två med katten föreslog vi därför för barnen att han kan heta Zingo. Men, nej. Det gick de inte med på för han heter Whiskey svarade de. Jag kallar honom för katten eller kissen. Vi får väl se om det blir något gemensamt namn eller inte (haha).







Igår fick katten vara själv hemma en stund medan vi andra åkte på en grymt häftig show: Cirque Adrenaline. En show med fantastiskt duktiga akrobater.






Imponerande show!!

Nu är det måndag och barnen är tillbaka i skolan. Wilbur skuttade glatt dit och sprang fort in till sina klasskompisar. Dorian ville inte till skolan.. 

Hej 2016 - nu kör vi!!





Instagram:photoartistpam

Kommentarer

  1. När jag var o grabbarnas ålder hade jag en vit katt som om än lite mer bonnig hade vissa likheter.
    Han hette Johansson, två s i namnet.
    Så varför inte Johansson?
    S finns och passar ju med övriga familjemedlemmar.
    Hälsningar Morfar😄

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det hade varit passande. Nu blev han dock en Whiskey :) Fast jag kallar honom katten.. :D

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg