Det regnade en sjö över oss

Vi lyckades få en sjö med vatten över oss igår när vi gick till och från skräddaren. Det var vattenfall nedför trapporna och det forsade längs med gatorna. Det visade sig varit Amber rain, vilket inte var så svårt att lista ut men jag var ganska överraskad som inte hade sett att det skulle vara sådana enorma regnmängder. I vanliga fall har jag lite bättre koll..

Skit att det var just under den tiden vi var tvungna att vara ute. När Sam var tillbaka på jobbet tog jag en sväng i ett shopping mall, drack en varm honung/ingefära/citron dryck och bestämde mig för att åka hem i stället. Vi hade ändå kommit fram till att de behov vi har med våra köksstolar är ganska svåra att tillfredsställa. Vi vill ha bekväma, jag vill ha snygga, vi vill ha en soffa för att på så vis få in bordet 1 dm mot väggen och frigöra mer plats i rummet och sölvänliga eftersom vi har barn och katt.

Bekväma innebär att de är vadderade och tygklädda vilket inte är särskilt sölvänligt (såvida vi inte hittar med tvättbar klädsel).

Soffan är också lite problematisk. Vi behöver en soffa som inte är så djup och för att kunna sätta sig i den behöver den vara begränsad vad gäller längden samt utan armstöd för att våra bordsben sitter längst ut på bordet och inte under mitten som de kan göra på andra bord.

Och jag vill att det ska vara snygga så där är vi också begränsade.

Efter regn kommer solsken - idag har vi haft 23 garder och klarblå himmel!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg