Släktträffar

Wilbur är tillbaka i gamla rutiner och vaknar återigen tidigt på morgonen. Inte klockan fem men klockan sex. Jag har blivit lite bortskämd i några veckor där han sovit länge på morgonen och mamma eller Mia har tagit Dorian som vaknat tidigare. Jaja, de gav mig en känsla av semester och sovmorgon i alla fall.

Igår åkte vi till Sorunda och hälsade på gammelfarmor och alla drack ur skopan. En viktig ritual när vi hälsar på hos farmor. Så har det gjorts i alla tider och så ska det göras i alla tider!

Vi fick även en rundvisning av Andreas som har byggt/fixat några boende härovar i och utanför ladugården.

Sedan åkte vi vidare till Inga, Ayla och Naomi som bor i Ösmo. De har precis flyttat in i sitt nyköpta hus. Det var första gången vi träffade barnens kusiner.

Vi åkte vidare till Nynäshamn och köpte rökt fisk till middagen på Torö dit vi även bjudit ut Jigan & Leffe, Samuels moster och morbror. Det blev en fantastiskt god middag!








Kommentarer

  1. Ja Sara och Samuel - tusen tack igen för mysig samvaro. Jag har förresten kollat mina gamla bilder - förra gången vi träffade Wilbur var den 14 maj 2010. Och den där lille Dojan har vi inte träffat :-(

    Tack och kram - vi tycker så mycket om er!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg