Weekend - Dorian 2 år + Familyday

Idag har vi varit tillbaka i en hel vecka i Hong Kong. Barnen har sin första dag i skolan och det var riktigt ivriga över att få börja. Dorian var så glad över att få bära likadana kläder som Wilbur. I skolan gick de bara rätt in, Dorian i hälarna på Wilbur. Skön start!

I lördags fyllde vår lille bänga skatt Dorian 2 år. Större duktigare och charmigare blir han för varje år! Han firades med paket, favoritmaten spagetti med köttfärssås och grädde till efterrätt. Vi andra åt även frukt till grädden..

Jag och Sam har efter semestern klarat av vår första hike till Mui Wu. Direkt när vi kom ut började det ösregna och skurarna här i Hong Kong är minst sagt rejäla. Skit samma tänkte vi och började gå och blev genomblöta på en minut. När vi väl kom till stigen som går upp för berget upptäckte vi att den såklart var en flod. Så där klafsade vi upp och efter 10 minuter slutade det regna för att sedan inte regna mer denna dag. Fötterna kändes lite sådär som under hela dagen var inlindade i ett obehagligt våtvarmt omslag, i övrigt hade vi torkat när vi kom hem.

Igår var hela familjen vid poolen. Pojkarna har blivit så duktiga i vattnet och det är riktigt kul att bada med dem. Wilbur dök och simmade runt som en fisk. Även kvällen hade vi riktigt mysigt ihop och jag tycker det är en så stor lättnad över att ha kommit över dessa bebisår med allt passande samt att barnen äntligen leker ihop. Det är så underbart att höra deras konversationer där de också tjuter av skratt tillsammans!



Kommentarer

Populära inlägg