Förhandlar

Vi har påbörjat förhandling om en ny lägenhet, samma hus men 10 våningar söderut. Det är en enplanslägenhet med fyra sovrum, bra med förvaring och det finns tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Vilken lyx! Anledningen till att vi vill flytta är att vårt nuvarande kontrakt går ut i oktober, vi vet inte om vi får förlänga och vi tycker att lägenheten som vi nu förhandlar om är bättre utifrån de behov vi har i.
Jag hoppas hoppas på att detta ska gå vägen. Förhoppningsvis har vi ett gästrum i november när vi får besök av farmor & Göte.

För övrigt har helgen lunkat på i ett skönt tempo. Lite snuvigt här och var men alla har varit glada. Jag har fortsatt piffat balkongen, den här gången blev det en gul blomma och en second hand kruka.

Idag var vi på bio hela familjen och tittade på "How to train your dragon 2". Det var alldeles för högt ljud och lite läskig så Dorian ville inte titta. Han och jag lämnade bion och gick till ett cafe där vi tog en kaffe och kanelbulle istället.

Nu är det sovdags för oss. Imorgon åker Sam till Laos, jag och barnen ska på Moon Cake party, på tisdag är det public holiday och på fredag kommer Marcus & Amanda. En kul vecka att se fram mot!

God Natt!


Kommentarer

Populära inlägg