Floating Market och nu i Hua Hin

Vi bestämde oss för att åka till en Floating Market. Kul utflykt förutom att reseledaren jag gjorde en miss i bokningen och vi hamnade 2 h med bil motorväg utanför Bangkok. Jag bokade med hotellet och tog då för givet att han förstod att jag ville till en av marknaderna i Bangkok och inte till en marknad i en annan ort i Thailand. Han sa att det skulle ta 1 h att åka dit och med tanke på trafiken i Bangkok är det helt rimligt tyckte jag. 
Vi åkte nästan hela vägen till Hua Hin. Det är närmare från Hua Hin tillmarknaden än vad det är från Bangkok. Hade vi vetat detta hade det varit ett perfekt stopp på vägen till Hua Hin. 
Barnen var mindre glada över bilutflykten och de såg inte direkt fram mot bilturen dagen efter då vi skulle åka till Hua Hin. 

Marknaden i sig var trevlig. Vi köpte världens godaste mango. 

Igår åkte vi till Hua Hin. Resan gick långt mycket bättre än förväntan. Det var en stor van med 10 sittplatser. Wilbur sov bekvämt hela vägen och Dorian var på strålande humör. Han gillade bilen. 

Wilbur hade fått i sig något skit. Han var febrig och hade ont i magen så det passade bra att ha en resdag igår. Vi fick magmedicin på hotellet, magen är tömd och han pigg igen. Samt barnen har lärt sig varför vi om och om igen tjatar om att tvätta händerna och inte stoppa fingrar eller leksaker i munnen. 

Vi bor på en fantastiskt mysig liten resort. Har en egen liten villa med poolen och havet strax utanför dörren. 

Igår stormade det så vågorna slog in i restaurangen. 



Kommentarer

Populära inlägg