Barnkalas och kusiner är tillbaka

Barnen, Mia och jag åkte idag till familjen Engström där vi firade våra barns födelsedagar. De bjöd på god mat och en jättefin glasstraktor med släp (som sedan blev en pansarvagn) till efterrätt. Wilbur fullkomligt älskar att komma hem till Alicia och Tim. Dorian gillar det så klart också, Wilbur känner dock igen sig bättre än vad han gör. Direkt går han in i Alicias rosa rosa rum, han vet precis var han ska börja och går sedan systematiskt igenom allting innan han går vidare till Tims blå blå rum. Vi hade en jätte mysig dag och barnen åt bra, vilket alltid är glädjande. När efterrätten var uppäten tog Wilbur Pär i handen och de gick iväg. När vi skulle åka hem hittade vi dessa pojkar sittandes i det rosa rosa rummet, Pär med rosa hästkrona, lekandes med Alicias dockskåp. Helt underbart!
Tack snälla familjen Engström för idag, alltid lika trevligt hos er!

När vi kom hem hade min bror  med familj kommit. Hela eftermiddagen/kvällen har bestått av mycket hoppandes och skrattandes i studsmattan. Dorian flyger som en liten vante och bara skrattar. Det är mycket underhållande att titta på.

Lille Dorian har fått riktigt obehagliga sprickor i sina tår. Vi misstänker att detta är torrsprickor och numera går han med strumpor på sig ute för att inte få in en massa smuts i såren. Ikväll fick han även ett rengörande fotbad.







Kommentarer

Populära inlägg