Full aktivitet hos fam Johansson

EDet blev uteaktiviteter i helgen. Sam och jag hängde vid poolen efter vårt gympass i lördags, barnen var ute med Mia. Myskväll med finger food framför TV:n och Karate kid II. Helt ok lördag!

I söndags firades mors dag här och på många andra ställen i världen. Jag fick min morsdagpresent för några veckor sedan då Sam hade fått för sig att det var morsdag. Vi åkte till Lamma Island där barnen sprang över ön. Vilken energi! Svetten rann på alla tre killarna och de var på strålande humör.








Vi åt som vanligt på Andys seafood och beställde som alltid ägg & räkor (Wilbur äter räkorna, Dorian ägget), selleri & bläckfisk (Wilburs favorit tillsammans med räkorna), hel fisk med ingefära, purjolök samt ett par rätter till. Wilbur åt hela sin måltid med chopsticks och den där squiden samt sellerin är bra hal att äta med chopsticks även för den mest vane. Vet inte vart han har lärt sig det. Kanske i skolan eller så är det väl på youtube där han verkar lära sig det mesta.

Sedan hem till poolen där Wilbur simmade själv (med övervakning) från ena änden till andra änden av poolen. Och när han hade gjort det så drog han ett par vändor till fram och tillbaka.

Dorian skulle såklart göra detsamma. Vilket han gjorde fast han sjönk några gånger på vägen så Sam fick lyfta upp honom emellanåt. Inte för att han själv bad om hjälp, för det gör han inte, för han kan själv..




Nu kör vi ny vecka!
Over and out!

Kommentarer

Populära inlägg