Egentid med barnen

Samuel har inga resor den här veckan (förutom Bangkok i måndags med mig) och vi har passat på att äta middag med barnen var för sig på restaurang. Igår var det med Wilbur och idag åt vi med Dorian. Det är stor skillnad att bara ha med ett barn och jag tror vi alla tre uppskattar dessa stunder. 

Idag har vi förhoppningsvis haft sista behandlingen mot bed bugsen. Vi har som tidigare gånger varit hemifrån från morgon till eftermiddag. Jag och Mia hämtade barnen på skolan och gick denna gången till stranden vid södra plazan. Jag och Dorian köpte lunch som vi åt alla tillsammans på stranden. 

Klockan 15 var det brandövning i Chianti och jag tyckte det var lämpligt för barnen att vara med och lära sig att vid signal ska vi lämna huset. Jag valde att vi skulle vänta i receptionen på brandlarmet och att inte vara hemma för att ta barnen 26 våningar ner.. Däremot pratade jag och Wilbur om att vi ska alltid ta trapporna vid ett brandlarm och att vi ska öva på detta en dag.

Brandbilen med sina brandmän var här och demonstrerade hur brandsläckarna fungerar. Svarta, blå och röda brandsläckare för olika syften.
Efteråt fick alla saft och kaka.






Kommentarer

Populära inlägg