En heldag vid pölen

Vi har haft varmt och strålande fint väder. Very Hot Weather Warning från my Observatory och den varade ända fram till klockan 19.
Jag unnade mig själv ett par timmar på förmiddagen vid poolen. Gick sedan hem och hämtade Dorian och grabben har sedan klockan 14 fram till klockan 18 varit mer under vattnet än över. Hoppat, plaskat och varit helt underbart härlig. Inte ens när han åt sitt mellanmål kunde han sitta stilla.
Bulor och sår hör till vår vardag, även idag. Första gången var på vägen till poolen då han snubblade och ramlade på ovansidan handen (hur det nu går till..?) utfallet blev ett skrapsår och vi fick torka lite blod. Nästa incident var en vurpa vid poolen med direktfall på rumpa och bakhuvud. Badvaken reagerade direkt och var snabbt på fötterna, en annan kvinna som också såg händelsen kom fram med en ispåse till oss. Sedan fick den lille tån sig en smäll och igen fick vi torkat lite blod. Utöver dessa små händelser med tårar har det inte varit en sur min och inga utbrott! Det gillar jag.

Mia kom med Wilbur när han slutat skolan och vi plaskade som sagt till klockan 18. Wilbur lekte mest med sina klasskompisar som också kom. Han skötte sig utomordentligt bra! Middag åt vi vid poolen så det var mer eller mindre bara att stupa i säng när vi kom hem. Det tog ungefär två minuter att lägga Dorian, under den tiden hann Wilbur somna i soffan.



Mellanmål på Dorians lilla vis..

Kommentarer

Populära inlägg