Visumansökan och middagar

Dagarna går och regnet består. Kanske en aning bättre och vi har fått se glimtar av solen. Men fortfarande får vi en sjö av vatten över oss dagligen...

Igår var Sam och Mia i stan för att lämna in visumansökan för Mias vistelse i Sverige i sommar. 
Mia är i vanliga fall hos Angelica tisdag förmiddag så jag fick vikariera som helper. Dock fick städningen vara och mitt jobb var att passa barnen vid poolen  medans Angelica simmade. För en gång skull var det ok väder, Strumpan hittade snart kompisar och Leo sov, så det var helt ok jobb!

Jag och Sam har tagit med ett barn i taget för att få egentid med oss och middag på plazan. Tanken var god, utfallet desto sämre.. 

Vi började i måndags med Wilbur. Han var dock mest sur och tvär på Sam, en inte helt ovanlig reaktion när Sam varit iväg en längre tid. Det är Wilburs sätt att visa att han saknat honom.. 

Igår tog vi med Dorian som var rätt motig också och väl inne på restaurangen bröt han ihop. Vi bestämde oss för att avbryta och åkte hem med honom. På bussen hem somnade han, sittandes med huvudet hängande. Han var för söt! Men, helt enkelt för trött för en kväll med mamma och pappa. 

Vi lämnade barnen hemma och gick sedan själva och åt middag.

Det blir inte alltid som man tänkt sig! 



Kommentarer

  1. Här har vi strålande sol och 23g varmt. I tisdagskväll hade vi ett våldsamt regn o åskväder som resulterade i att källaren i kommunhuset var vattenfylld.
    Kram till er alla

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg