Last day of school..

..för Wilbur. Igår var det skolavslutning för Wilbur och klassen sjöng några sånger för oss föräldrar. Sam jobbade från DB och kunde vara med på avslutningen. Vi firade honom med pizza till lunch och han fick välja en sak i leksaksaffären. Det blev en golfbil och en truck till Dorian.

Wilbur har fått sina första betyg eller "Final Progress Report" som det heter. Barnen bedöms inom sex olika kategorier, Practical Life, Sensorial, Language, Mathematics, Cultural och Chinese. Varje kategori har mellan tio till trettio olika bedömningskriterier som bedöms i fyra olika steg. Jag kan inte annat än att vara stolt över honom och hans prestationer. När han började för fem månaders sedan pratade han enbart enstaka ord engelska och har trots detta språkliga hinder har han inget underkänt och på flera ställen uppnått målen som skolan har satt. Idag pratar han ok engelska, förstår vad lärarna säger, kan bla räkna till 10 på mandarin, följa läraren i sånger och kan uttala orden korrekt och tydligt.

Det är fantastiskt bra att få dessa omdömen och intressant att få veta hur han är när vi inte är med. Vi har en bild av honom och andra kan ha en annan bild.








Kommentarer

  1. Så duktig du är Wilbur.
    Om en vecka får du prata mycke svenska.
    Kram mormor

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg