Trötta och lunch på sunkhaket vid Mid-Levels

Idag åkte vi till sunkhaket i stan och åt hamburgare. Smått trötta föräldrar idag efter en natt där jag missat att sätta på Dorian blöja och han oturlig nog kissade. Det var bara att ta av honom sina blöta kläder, flytta över honom till Wilburs säng, byta täcke och lakan, leta reda på nytt och lägga tillbaka honom i sin säng. Han sov så klart i genom hela den här övningen.  

Sam har varit trött för att han gick ut igår kl 22 för att titta på fotboll. Han mötte upp Paul som hade en viktig-att-titta-på-match före El Clasico som började vid midnatt. Paul hade garanterat att självklart visas El Clasico på antingen den ena eller den andra krogen. När Pauls match var slut stängde krogen, det gick vidare till nästa krog där de också stängde. De åkte då vidare till Auberge sports bar och där visade de matchen, fast bara halva... En besviken Sam gick hem. Besviken över att inte fått se matchen och självklart besviken över att ha missat viktiga timmars sömn helt i onödan. 

Inatt sover vi nog gott. Dorian gick efter nattens incident med på att ha blöja inatt. Annars har han tokvägrat - för han är en stoor kille. Det vill jag inte ta ifrån honom, så varje kväll efter att han har somnat har jag satt på honom blöja. 

Ni är numera ännu massa mer timmar bort från oss efter er klockjustering. Jag är glad över att slippa ändra på tiden. Fullt upp med att få barnen upp och ner i sängen i tid ändå. Lycka till alla småbarnsmammor!





Kommentarer

Populära inlägg