Public holiday

Idag har det varit public holiday och Sam har varit ledig (han tog ledigt även igår). Jag började dagen med att skicka iväg alla tre pojkar till lekrummet på Siena club medans jag städade och tvättade. Fy så trist det var och det blev inte alls så fint som när Mia fixar.

Frukostfrukt med yoghurt och honung. Världens godaste mango.
Planen var ursprungligen att åka en 6 km lång linbana till en bergstopp med en jätte Buddha. Innan vi kom iväg kollade vi upp anledningen till att Samuel är ledig vilket är på grund av Chung Yeung Festival som tydligen innebär att sju miljoner Hong Kong kineser beger sig till gravplatser och höga bergstoppar. Idag hade alltså varit den sämsta dagen på året att åka till en bergstopp med världens största sittande utomhus Buddha i brons... Det får bli ett senare äventyr!


Istället tog vi ledigt från äventyr och stannade i DB vid poolen på klubben nästan hela dagen. Barnen blir allt bättre på att hantera vattenmiljön och Wilbur simmar långa stunder och sträckor på sitt eget lilla vis. Dvs genom att ligga på mage i en decimeterdjup pool och åla omkring. Roligt att se pappa som en strandad valross i samma pool när Wilbur tjatat hål i huvudet på honom att "simma" med honom...

Snutta lite i skuggan
Jag befarade att det skulle vara jobbigt med våra galna barn på en fin klubb i ett fint område i en fin miljö, att det skulle vara ett ständigt passande för att inte få sneda ögon på oss. Helt fel! Det är fullt avslappnat, vi gör som vi vill och folk är hjälpsamma. Typ alla som bor här har barn så hela miljön och mentaliteten både hos övriga boende och personal är tillmötesgående. Jag trivs!

 

Happy hour, två för en!
 

Kommentarer

  1. Hejsan Sara!
    Sista bilden gillade jag två för en :)
    Åh vad spännande det är att få följa dig och dina killar på detta äventyr.
    Måste ju säga att oj vad Wilbur är likt Marcus och även dig när ni var små:)
    Här i lilla Karlstad börjar vi frysa och måste ta på vantar och mössa när vi går ut.
    Om du vill kan du gå in och kolla Emmas blogg hon har tillsammans med en kompis. De tävlar dressyr med sina hästar och skriver en del om detta. dressyrsnack.se
    Kramar från Sip och Björn

    SvaraRadera
  2. Hej Sip och Björn!
    Vad kul att få en häksning från er!
    Varma kramar från mig

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg