Söndag=familjedag

Barnen är lite krassliga, Wilbur är förkyld och Dorian är kass i magen. Därav har vi tillbringat vår familjedag i DB. Vi har bestämt att söndagar är vår familjedag då vi alla fyra är tillsammans och hittar på något. Samuel har lördagar och några kvällar i veckan där han har egentid med inga krav och måsten från sina arbetsgivare.

En söndag i DB med krassliga barn innebar långpromenad, brunch och fika på plazan. Och lite shopping förstås. Svårt att tro men Hong Kong blir kallt på vintern, nedåt tio grader och fuktigt rått. Inomhus blir det lika kallt pga dålig isolering så vi passade på att redan nu i +30 och sol att investera i element före alla andra. Enligt uppgift blir Hong Kong kineser lika överrumplade av inomhuskyla varje år som vi svenskar av första snöfallet så elementen tar slut varje år. Nu är vi förbedda!

På onsdag är det Halloween och det är extremt pådrag kring det här i DB. Torgen, affärer, bussar, butiker, hus, ja allt är klätt i spindelväv, skelett och spindlar. Det blir ett antal fester och aktiveter på onsdag och då ska barnen och jag ansiktsmålas innan vi sammanstrålar med mina nummer-bytar kompisar. Vi är redan utklädda och klara: vi går som ljus häxa med sina två blonda monsterknattar...hehe!

Krasslig liten parvel
 

 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg