Lamma Island

Jag, Samuel och Wilbur åkte till Lamma Island som är en lugn och fridfull ö med massor av fiskrestauranger. Dorian och Mia var kvar hemma, han fick en korv när vi lämnade och vinkade glatt hej då till oss. Det är kul att bara ta med Wilbur på vissa utflykter. Han är jätte duktig när vi är väg, inte det minsta tendens av sin annars påtagliga treårstrots. Jag tror att han gillar att vara med och att det är bra att han får full uppmärksamhet av oss båda emellanåt.

Yung Shue Wan
Wilbur somnade direkt när vi klev i land och det ösregnade så jag och Sam satte oss på en restaurang och tog ett glas vin och en öl undertiden han sov.
Ön bjuder på små pittoreska fiskebyar, restauranger med lysrör och gröna eller gula plasstolar och fantastisk god seafood. Så långt ifrån lyx och glamour man komma.

Vi gick i land i en by som heter Yung Shue Wan och gick sedan över halva ön på en fin promenadväg via ett litet tempel och japanska kamikaze grottor som bygdes under andra världskriget till Sok Kwu Wan där vi hade en god middag innan vi tog färjan hem igen.

På väg till Sok Kwu Wan.
 

En hundtoalett!
Varning för fallande stenblock, som tur var hade vi paraplymed oss!
 

En av alla plaststolsrestauranger!
Wilbur spanar in vår mat
Tittar noga..
För att sedan välja ut vilken vi ska äta!
Wilbur vet precis hur pinnarna som dukats fram ska användas..
Trumma på allt som kan låta!
 

Kommentarer

Populära inlägg