Mui Wo på barbecue

Vi fick en härlig söndag från morgon till kväll. Fam Engström, Sam och Wilbur tillbringade förmiddagen med lek och plask i poolen. Jag tog Dorian med scooter till Plazan, ville inte att han skulle bada med tanke på hans feber och lätta infektion i ögonen. På Plazan var det full fart med att förbereda för marknad.

Fam Engström åkte vidare vid lunch och checkade in på hotell nära Ocean Park där det ska var till tisdag. Jag och Wilbur möter upp imorgon och det blir även vårt första besök i parken.

På kvällen var vi bjudna till stranden i Mui Wo av Grace och Mia som ordnade tillsammans med några andra en barbecue. Sam och Wilbur tog en tidigare färja än jag och Dorian som anslöt efter en Dorians tupplur. Super trevlig tillställning med kul människor, god mat och Mia och Grace som hjälpte till att ta hand om barnen.

Wilbur fick en spade av Sam när de kom till stranden och när Wilbur fick syn på mig och Dorian frågade han honom med sin lenaste röst om även Dorian ville han en spade. Ja, svarade Dorian snällt. Då tog han sin lillebror i handen, gick in i i butiken, hämtade spaden, bad Sam om pengar, visade Dorian att de skulle ställa sig i kön, betalde och sa till Dorian att säga Thank You till expediten. Gullungar!




Kommentarer

Populära inlägg