Ocean Park

Tillslut så har vi lyckats genomföra en resa till Ocean Park. Tidigare gånger har saker kommit emellan och besöket har skjutits upp. Jag och Wilbur åkte tillsammans med Rachelle och Kian, som vi mötte upp vid färjan i DB.
Rachelles holländska kompis hade tipsat om att ta ingången på toppen, där är det inte så mycket folk som köar in. Så vi sa åt taxigubben att köra oss dit. Han var smått konfunderad och frågade några extra gånger om vi verkligen skulle dit och inte till huvudingången. Han pratade bra engelska så det var inga språksvårigheter. Det började kännas lite osäkert om denna kompis verkligen hade rätt..  Vi chansade  och taxin körde oss snällt dit. Sista biten var en smal och slingrig väg och det kändes helt fel. Inte en chans att de skulle ha en ingång för besökare här... Mycket riktigt, det var en spärr in till Ocean Park men självklart inte för betalande gäster, detta var någon slags infart för transporter etc. Så vi vände tillbaka och åkte till huvudingången..

Wilbur gillade verkligen akvariet med fiskar, hajar och rockor. Vi tittade även på pandor, som sov. De var mindre underhållande. Sedan vidare med tåg för att titta Pingu (pingviner) och sälar. Vi avslutade dagen med att titta på en delfinshow. Området är jättestort och på ett berg,  för att ta sig till ena eller andra sidan krävs tåg eller linbana.

Det var en kul utflykt och det är framförallt väldigt kul att göra saker tillsammans med Wilbur. Han är duktig när vi är iväg, tjattar och är glad.














Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg